Neem contact met ons op
X

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Plaatsnaam*
Land*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*
Upload bestand
Distributiepartners
Voor dealers

BIM-bibliotheek

Industriële deuren BIM-bibliotheek

BIM (Building Information Modelling) is een proces, waarbij het bouwplan van een bepaalde constructie wordt ontwikkeld met behulp van de BIM-modellen van de gebruikte objecten en ontwerpelementen. Elk van dergelijke onafhankelijke onderdelen van de structuur wordt beschreven met behulp van een 3D-model en relevante gegevens over de eigenschappen van de betreffende onderdelen.

De RYTERNA Industriële Deuren BIM-bestanden zijn compatibel met “Autodesk Revit 2016” en nieuwere versies. Na het downloaden van het benodigde Revit-familiebestand (* .rfa), kunt u het in uw project laden met het Revit-commando Load family. Voor RYTERNA Industrial Doors-bestanden kunt u het beste de “Doors” tool gebruiken. Deuren kunnen alleen op muren worden geplaatst, daarom moet je een muur al in het project geplaatst hebben.

 

Voor het juiste gebruik van het gekozen RYTERNA Industrial Doors-model, moet u waarden op de parameters instellen.

Parameternaam Mogelijke waardegrenzen Beschrijving
Hoogte tot 6000 mm Voor “TLP LHR-FM” en “TLP LHR-RM” tot 5030 mm.
Breedtet tot 8000 mm Voor “TLP LHR-RM” tot 6000 mm.
Helling van de platen 0 tot 45 Horizontale hoek van de rails. Voor “TLP LHR-FM” is de maximale hoek 30. Niet beschikbaar voor “TLP VL” en “TLP LHR-RM”.
Vrije ruimte Aan/Uit De voor de deur vereiste ruimtecapaciteit.
Deurtype materiaalkleur lijst De lijst met RAL-kleuren voor de panelen, waarbij standaard de kleur RAL 9016 is geselecteerd.
Laag Gemonteerde As Aan/Uit Alleen beschikbaar voor de “TLP VL” en de “TLP HL” met “slab slope” parameter ingesteld op “0”.
HD minimaal 800 mm Stahoogte. Alleen beschikbaar voor “TLP HL”.

Neem gerust contact met ons op via e-mail als u nog vragen heeft bim@ryterna.com