Neem contact met ons op
X

Neem contact met ons op

  Naam*
  E-mailadres*
  Plaatsnaam*
  Land*
  Telefoonnummer*
  Onderwerp*
  Bericht*
  Upload bestand
  Distributiepartners
  Voor dealers

  Openslaande deuren voor garages

  Openslaande deuren kunnen een perfecte oplossing zijn als uw garageruimte wordt gebruikt als hobbyruimte, bergruimte of als werkplaats. Het originele robuuste ontwerp en de eenvoudige onderhoudsvereisten garanderen een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

  Uw keuze.
  U heeft diverse mogelijkheden om uw eigen openslaande deur te bouwen. De paneelindeling is horizontaal, verticaal of in chevron-stijl. Met keuze uit roestvrijstalen ramen in verschillende vormen en meer dan 100 paneeltypen wordt u in staat gesteld om uw individualiteit te tonen.

  Stijlvol ogend.
  Zijdeuren kunnen er hetzelfde uitzien als uw openslaande deuren. Het bijpassende ontwerp en indeling zorgen voor consistentie in de gevel van het huis.

  Exclusiviteit.
  De volledig zicht-panelen zorgen niet alleen voor meer licht in uw garage, maar geven u ook een exclusieve uitstraling. De panelen kunnen in elke RAL-kleur of in Golden Oak-afwerking worden gecoat. De acrylramen met dubbele beglazing hebben een heldere, matte of getinte afwerking.

  alt

  Niet aan een standaard gebonden.
  Uw openslaande deur kan gelijkmatig worden verdeeld of in een verhouding van 1/3 tot 2/3. Alle zijwaarts scharnierende deuren van Ryterna zijn op maat gemaakt.

  Stevige scharnieren.
  De eenvoudig verstelbare scharnieren op de SH2-modeldeuren zorgen voor een nauwkeurige installatie. SH1-veerscharnieren zorgen voor een veilige en zachte sluiting van de deur.

  Een robuust frame.
  Een eenvoudige en snelle installatie is mogelijk omdat de frames van de SH2-modellen ter plekke vakkundig gemonteerd worden.

  Beveiliging.
  Onze openslaande deuren zijn voorzien van scharnierbouten en kunnen worden besteld met 3-punts veiligheidssloten.

  De garagedeuren zijn beschikbaar in diverse configuraties, met een stijl die perfect is voor elk huis. Wilt u meer informatie? Vraag dan naar Ryterna-garagedeuren.