Neem contact met ons op
X

Neem contact met ons op

  Naam*

  E-mailadres*

  Plaatsnaam*

  Land*

  Telefoonnummer*

  Onderwerp*

  Bericht*

  Upload bestand

  Distributiepartners
  Voor dealers

  Industriële Sectionaaldeuren met Volledig Zicht

  INDUSTRIËLE SECTIONAALDEUREN MET VOLLEDIG ZICHT (TLP-FV)

  Industriële sectionaaldeuren met volledig zicht (TLP-FV) – worden standaard geleverd met geanodiseerde aluminium frames en dubbel acrylglas. Aluminiumprofielen kunnen in elke gewenste kleur worden geverfd, inclusief metalen afwerking. Optioneel kunt u kiezen voor: acryl, antikras, getint, mat, polycarbonaat of veiligheidsglas. Het witte bodempaneel van het sandwich-type is standaard voor industriële volledig zichtbare sectionaaldeuren.

  Verglaasde of ‘sandwich’ gevulde bodempanelen zijn optioneel.

  INDUSTRIËLE VOLLEDIG ZICHT THERMO-SECTIONAALDEUREN (TLP-FV THERMO)

  Industriële volledig zicht thermo-sectionaaldeuren (TLP-FV Thermo) worden geproduceerd tot 7 meter breed, 6 meter hoog, met standaard dubbele ruiten van acrylglas of dubbele antikrasbeglazing.
  Aluminiumprofielen met thermische onderbreking verbeteren de isolatiewaarde van de panoramische sectionaaldeurpanelen aanzienlijk.  Raadpleeg de producent betreffende de mogelijke maten van deuren uitgerust met dubbel veiligheidsglas.
  De optionele getinte beglazing biedt een hogere thermische waarde.

  VOLLEDIGE ZICHTBARE INDUSTRIËLE SECTIONAALDEUR PANEELVORMGEVING

  Clear

  Frosted

  Matt

  Tinted

  Termo clear

  ZIJ- EN LOOPDEUREN

  Loopdeuren kunnen worden gemaakt van doorzichtige aluminiumpanelen. En ook in verschillende combinaties daarvan. De zijdeuren, inclusief aluminium frames en beglazing, worden gemaakt volgens de stijl en parameters van de panelen.

  INDUSTRIËLE GARAGEDEURAANDRIJVINGEN

  De industriële deuren van RYTERNA zijn ontworpen om zowel handmatig als elektrisch te werken. Ze zijn compatibel met de bedieningssystemen van de meeste bekende fabrikanten en bieden u optimaal bedieningscomfort, efficiëntie en veiligheid.