Neem contact met ons op
X

Neem contact met ons op

  Naam*

  E-mailadres*

  Plaatsnaam*

  Land*

  Telefoonnummer*

  Onderwerp*

  Bericht*

  Upload bestand

  Distributiepartners
  Voor dealers

  PVC SNELROLDEUREN

  Hogesnelheidsdeuren

  Hogesnelheidsdeuren, met name de oprol- en ritsdeuren, zijn ontworpen voor snelle omgevingen waar snelheid en efficiëntie van het grootste belang zijn. Deze deuren kunnen openingen tot 4000 mm breed en 4000 mm hoog aan.

  Het gordijnmateriaal is gemaakt van duurzaam PVC, met een gewicht van 900g/m², wat zorgt voor een robuuste barrière tegen externe omstandigheden terwijl het gebruiksgemak behouden blijft.

  De hardwarecomponenten, waaronder geleiders, beugels en de as, zijn gemaakt van verzinkt staal, wat corrosiebestendigheid en verhoogde duurzaamheid biedt.

  Deze deuren worden aangedreven door een 1-fase motor, die is gekoppeld aan een N2000 RYTERNA omvormer, wat zorgt voor een soepele en verstelbare snelheidsregeling voor het openen en sluiten van de deur.

  Deze opstelling is ideaal voor industriële en commerciële toepassingen waar een hoge verkeersdoorstroming en milieucontrole cruciaal zijn.

  Standaard deurenset

  • N2000 RYTERNA omvormer systeem controlepaneel met motor en knoppen
  • Knoppenkast
  • Fotocelset
  • Verzinkte stalen hardware

  Standaard gordijnkleuren (vergelijkbaar met RAL)

  RAL 1003

  RAL 2004

  RAL 3028

  RAL 5002

  RAL 5012

  RAL 6001

  RAL 9016

  RAL 7035

  RAL 9005

  INDUSTRIËLE GARAGEDEUROPENER

  RYTERNA industriële deuren zijn ontworpen om zowel handmatig als elektrisch bediend te kunnen worden. Ze zijn toepasbaar op aandrijvingen van de meeste bekende fabrikanten en bieden optimaal bedieningscomfort, efficiëntie en veiligheid.