Neem contact met ons op
X

Neem contact met ons op

  Naam*

  E-mailadres*

  Plaatsnaam*

  Land*

  Telefoonnummer*

  Onderwerp*

  Bericht*

  Upload bestand

  Distributiepartners
  Voor dealers

  INDUSTRIËLE SECTIONAALDEUREN

  INDUSTRIËLE SECTIONAALDEUREN (TLP)

  Sectionaaldeuren worden gemaakt van 40 mm dikke panelen en zijn geïsoleerd, robuust, veilig te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden. We kunnen alle railtypes produceren, inclusief op maat gemaakt. De standaardlevensduur van de torsieveren is 25.000 cycli. Maar voor deuren die intensief of zeer intensief worden gebruikt, zijn er torsieveren met een levensduur van 50.000 en 100.000 cycli beschikbaar. Bovendien kunnen we voor extra grote deuren ook gebruik maken van een direct aandrijfsysteem zonder veren.

  Paneeldesigns Industriële Sectionaaldeuren

  Standaardpanelen

   

  Het RIB en MACRORIB-oppervlak van de standaardpanelen van de industriële sectionaaldeuren heeft standaard een ‘Stucco’-patroon

  De industriële RIB-sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in 12 standaardkleuren

  RAL 1015 en RAL 9005 zijn alleen verkrijgbaar in een houtnerfpatroon.

  De industriële MACRORIB-sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in 3 standaardkleuren

  Andere geschilderde RAL-kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

  Paneelopties

  Ondanks – standaard RIB en MACRORIB-panelen kunnen we een volledig assortiment panelen aanbieden – die ervoor zorgen dat uw deur er uitzonderlijk uitziet en goed bij de stijl past.

  Sectionaaldeuren voor industriële deuren

  Er zijn 3 raamtypes beschikbaar – rond, ovaal en rechthoekig. Standaard uitgerust met dubbele acrylbeglazing in een kunststof frame.

  Voor een meer stijlvol effect zijn – roestvrijstalen ramen met één laag of dubbel veiligheidsglas – op aanvraag beschikbaar. Roestvrijstalen frames geschilderd in RAL-kleuren zijn beschikbaar.

  Loop- en Zijdeur

  De zijdeuren, inclusief aluminium frames en beglazing, worden gemaakt volgens de stijl en parameters van de panelen.

  Wanneer er een extra ingang nodig is maar er is geen ruimte voor een zijdeur, — dan kan de loopdeur een optie zijn. Standaard worden loopdeuren geleverd met een deurdranger, slot en deurkruk. U kunt kiezen voor een standaardversie of een versie met een lage drempel die makkelijker te passeren is.

  Standaard hebben de loopdeuren een openingsgrootte van 800 mm breed en, afhankelijk van de inrichting van de deur, 1900-2300 mm hoog. De maximale breedte van een loopdeur is 1200 mm (raadpleeg de fabrikant over de mogelijkheden voor brede deuren).

  De loopdeur in een TLP-deur wordt in de fabriek voorgemonteerd met een slot en deurdranger met glijarm. Op aanvraag kunnen de loopdeuren, vooraf in de fabriek, geïnstalleerd worden met magnetische of mechanische sluitsystemen en kunnen de sloten worden uitgerust met diverse anti-paniektoepassingen. Loopdeuren kunnen worden gemaakt in dubbelwandige sandwichpanelen of volledig zichtbare aluminium panelen. En ook in verschillende combinaties daarvan.

  Voor extra veiligheid – is een slot met driepuntsvergrendeling optioneel

   

  Industriële Garagedeuraandrijvingen

  De industriële deuren van RYTERNA zijn ontworpen om zowel handmatig als elektrisch te werken. Ze zijn compatibel met de bedieningssystemen van de meeste bekende fabrikanten en bieden u optimaal bedieningscomfort, efficiëntie en veiligheid.